Péntek, 2024-04-26, 07:28:21
Üdvözöllek Vendég | Regisztráció | Belépés

Az én világom

Honlap-menü
Belépés
A fejezet kategóriái
Ami a mesék mögött van [3]
Felejtsd el amit hallottál! Ez az igazi sztori!
Eszeveszett történelem [7]
Mi történt valójában? Oknyomozás.
Gusztika [2]
Egy kiscica története
Macskatörténetek [9]
Egy kis kandúr és egy nyugdíjas öregúr barátsága.
Non omnis moriar [3]
Belvárosi történet
Sárkánynapló [20]
Egy csökkent értelmű sárkány naplója
Vegyesfelvágott [20]
Ami éppen eszembe jutott.
Cybermesék [2]
Mesék a bitek világából
Letöltés [16]
Letölthető irodalom
Viccek [3]
Csak a javából!
Keresés
Naptár
«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • Gasztrokalóz
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0

    Blog

    Főoldal » 2011 » Május » 24 » A varázsló
    16:31:01
    A varázsló
    Elmentem csavarogni. Ezt a büdös kölköt nem tudtam lerázni magamról. Folyton ott loholt mellettem és közben be ne állt a szája. Ez miért ilyen? ennek miért ilyen  a színe, ez miért vizes, ez ... KUSSSS!!! Ha nem fogod be a szád, hazáig repítelek!! Ez használt. Nagyjából egy percig, mert akkor előlről kezdte. Már épp készültem hogy felkapjam, amikor egy fura szerzet lépett elénk. Hosszú hülye köntös vagy mi volt rajta, kis csillagocskákkal és egy hegyes kalap, amin szintén csillagok voltak. Hát te meg ki a manó vagy? Nem manó vagyok, hanem varázsló. Eléggé varázsos ló lehetsz, mert teljesen úgy nézel ki, mint egy ember. Nem vagyok ló, hanem ember és varázsló a szakmám. És ez fertőző? Mi? Ez a szakma nevű betegség. Ez nem betegség, hanem azt jelenti, hogy ezzel foglalkozok. Ahha - mondtam, de továbbra sem értettem. Na figyelj te sárkány. Elkezdett fura szavakat mormolni, meg hadonászni. Aztán hirtelen kilökte elénk az egyik karját és a kezéből valamiféle por szállt felénk. Azt hiszem ezt nem kellett volna. A kölök orrát csavarni kezdte a por és hatalmasat tüsszentett. Ez a varázslóra nézve tragikus következménnyel járt. Ugyanis a kölöknél a tüsszentés jelentős tűzkibocsájtással járt és mivel a varázsló pont előtte állt ... Nem kell ecsetelnem mi történt vele. Ott állt szegény egy szál bermuda alsóban - az is feketére pörkölve - megégett pofával, süveg és haj nélkül. A cingár lábai rezegtek rendesen és valami penetráns illatot árasztott. Aztán minden átmenet nélkül zokogni kezdett. Soha semmi nem sikerül! Múltkor is csirkévé akartam változtatni egy ellenségemet, de ehelyett csak annyit értem el, hogy megdobáltak tojással. Igaz azokat mind ő tojta. Aztán meg ott volt az az eset a polgármester lányával. Őt is átváltoztattad valamivé? Igen. Kismamává. No kb eddig bírtam ki röhögés nélkül. Szó nélkül hanyatt vágtam magam és sikítottam a jókedvtől. A kölök rövidesen követte a példámat, mint egy jó tanítvány. A varázsló bambán bámult ránk, majd udvariatlan tuskóknak titulált minket és elballagott. Nem baj, mert legalább a szagot is magával vitte.
    Miután kiröhögtük magunkat hazaballagtunk és elmeséltük Bertnek az esetet. Kicsit megsértődött, mondván, hogy minden jó buliból kihagyjuk, de azért kellően kiröhögte magát ő is. Így legalább mindhárman udvariatlan tuskók lettünk, bár lövésem nincs ez mit jelent.
    Kategória: Sárkánynapló | Megtekintések száma: 875 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): sárkány, tüsszent, varázsló, cingár, szakma, kölök, csillagok, tuskó, mormol, köntös | Helyezés: 5.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    avatar