Péntek, 2024-03-29, 14:47:22
Üdvözöllek Vendég | Regisztráció | Belépés

Az én világom

Honlap-menü
Belépés
A fejezet kategóriái
Ami a mesék mögött van [3]
Felejtsd el amit hallottál! Ez az igazi sztori!
Eszeveszett történelem [7]
Mi történt valójában? Oknyomozás.
Gusztika [2]
Egy kiscica története
Macskatörténetek [9]
Egy kis kandúr és egy nyugdíjas öregúr barátsága.
Non omnis moriar [3]
Belvárosi történet
Sárkánynapló [20]
Egy csökkent értelmű sárkány naplója
Vegyesfelvágott [20]
Ami éppen eszembe jutott.
Cybermesék [2]
Mesék a bitek világából
Letöltés [16]
Letölthető irodalom
Viccek [3]
Csak a javából!
Keresés
Naptár
«  Július 2013  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • Gasztrokalóz
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0

    Blog

    Főoldal » 2013 » Július » 12 » Már megint morgolódok
    08:01:03
    Már megint morgolódok
    Már megint akad morogni valóm. Jogos, vagy sem, azt döntse el a kedves olvasó.
    Nagy Magyar nagynemzethy trafik. Aszongyaja kormány, hogy azzé, merhogy a fijatalok egészsége védelmében (hadd süllyedjek le kicsit a szintre). Namármost nézzük végig alaposan. 18 éven aluli nem vehet cigarettát, dohányt, sötöbö. Be sem teheti a lábát ebbe a műintézménybe. Oszt gyütt a hyr, hogy 15 éves leánygyermek, 5 helyen is vásárolt cigit. oops
    Namegaztán. Ha egyszer az egészség a fontos, akkor nem koncesszióba kell adni a dohánykereskedelem javát (nem írom le kiknek), főként, hogy legnagyobb részük nem is dolgozott dohányáruval azelőtt, hanem hozni kell egy törvényt, miszerint kiskorú nem dohányozhat sehol sem. Amennyiben mégis, úgy apu, anyu, nagyszülők, keresztszülők (nem kívánt törlendő) alaposan meg lesznek büntizve. Amennyiben a gyermek elmúlt 16 éves, kötelezhető közmunkára. Ez talán visszafogná a gyerekkori dohányzás kialakulását. Ha más nem, hát az atyai pofon.
    Viszont, én itt nyomát sem látom annak, hogy tényleg az egészségről szólna a dolog. Nyugodt lélekkel nyíltak trafikok iskolák mellett. Viszont, látom nyomát másnak. Olyasminek, amit nem írok le, mert Polt Péter rögtön lecsap rám és mehetek a dutyiba.
    Ellenben, piát bárhol, bármikor, bárki kaphat. Kivéve, ha babakocsiban ül. Mert az már az eladónak/felszolgálónak/pultosnak is szemet szúrna. Pont olyan helyen lakok, ahol dühöng a kocsamatúrizmus. Éjjelente az enyhén spiccestől a pocsolya részegig, mindenféle előfordul a környéken. Fiatalok, akik még el sem múltak 18 évesek, trágár dalokat üvöltve, a világ összes létező nyelvén, dülöngélve, néha törve zúzva és egymás hangerejét túllicitálva próbálnak roppant felnőttnek látszani.
    Most felötlik bennem valami. Emberünk nem dohányzik. Ennek örül a kormány, mert ők nagyon nem szeretik a dohányosokat. Viszont iszik mint a sivatagi gödény. (uhh, ezt hogy hoztam össze)
    Amikor végre elhatározza magát, hogy hazaténfereg - már amennyiben tudja még, hogy merre van a haza - akkor elindul. Beül a kocsiba, mert hát az is van nekije és sebtében elgázol pár embert. Mivel a hulláktól elakad a kocsi, gyalogosra veszi a figurát. Az útjába eső kukákat felrugdossa, mert randa egy kötekedő kukák azok. A népekbe beleköt, mert valaki beszólt neki, hogy részeg és ő nem szereti az igazságot. Netán el is ver valakit, mert úgy szép az élet, ha zajlik. Amikor hazaér, a gyereket a falhoz vágja, mert mégiscsak ő az apja, vagy nem, a feleségét meg jól szájon kapja, hogy tudja hogy hazajött, a vak komondort meg behívja a lakásba, hogy legyen kire fogni az egészet. Másnap az orvos közli vele, hogy májrákos.
    Emberünk megnyugszik. Mégsem tüdőrák ugyi!
    Kategória: Vegyesfelvágott | Megtekintések száma: 1025 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): alkohol, mutyi, cigi, szesz, dohánybolt, Cigarette, komondor, Pia | Helyezés: 5.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    avatar