Szombat, 2024-04-20, 04:27:37
Üdvözöllek Vendég | Regisztráció | Belépés

Az én világom

Honlap-menü
Belépés
A fejezet kategóriái
Ami a mesék mögött van [3]
Felejtsd el amit hallottál! Ez az igazi sztori!
Eszeveszett történelem [7]
Mi történt valójában? Oknyomozás.
Gusztika [2]
Egy kiscica története
Macskatörténetek [9]
Egy kis kandúr és egy nyugdíjas öregúr barátsága.
Non omnis moriar [3]
Belvárosi történet
Sárkánynapló [20]
Egy csökkent értelmű sárkány naplója
Vegyesfelvágott [20]
Ami éppen eszembe jutott.
Cybermesék [2]
Mesék a bitek világából
Letöltés [16]
Letölthető irodalom
Viccek [3]
Csak a javából!
Keresés
Naptár
«  Március 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • Gasztrokalóz
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0

    Blog

    Főoldal » 2011 » Március » 21 » Nevettetni nehéz
    23:33:39
    Nevettetni nehéz
    Nevettetni nehéz



    Bizony drága barátaim, nevettetni nehéz. A Nagy nevettetőnek könnyű volt. Igen, A Hofira gondolok. '68 szilveszterén ejtett rabságba a humora és a stílusa és azóta sem tudok szabadulni tőle. Barátaim korán rám ragasztották a Hofi becenevet, eredeztetve ezt eredeti nevemből és abból a tényből, hogy én sem bírtam ki humor nélkül. A mai napig szeretek karikírozni, viccelődni, bár néha előtör belőlem a humor szarkasztikus oladala is, de ezt igyekszem legyűrni. Ez persze nem mindig sikerül. Van akinek az én humorom nem tetszik - ez egyik csodálóm azt mondta, hogy: beverem a pofád te köcsög -, de engem nem riaszt vissza a negatív kritika, mivel túlsúlyban még mindig a pozitív áll. DE! Azt is figyelembe kell venni, aki negatíve kritizál, mert abból is tanulhat az ember, bár néha nincs mit. Amikor valaki kultúráltan kritizál, felhívva az "alkotó" figyelmét a hibákra, azt szó nélkül elfogadja az ember, már ha nem öntömjénező egoista alkat. De ha a kritika csak arra terjed ki, hogy a saját ízlésünknek nem megfelelő produktumot megtapossuk, az nálam nem fér bele a kritikai rovatba. Ismerek olyan embert, aki kizárólag azért jár ilyen oldalakra, mert imád mindent lefikázni. Nem jó neki semmi, csak az, amit ő csinál. Az is igaz, hogy ő viszont nem csinál semmit, "Na ebbe kössél bele pubikám!!" jelszóval. 
    Igenis nevettetni akarok! Akár tetszik ez egyeseknek, akár nem. A kritikát elfogadom, de csak az építő jellegűt. Nem kell elfogadni amit írok. Isten ments, hogy ráerőltessem másra az ízlésemet. De ezt más se akarja megtenni velem. 
    A nyolcvanas években álltam színpadon, egyedül, több száz emberrel szemben. Mondták, hogy ez az, folytassam és jelentkezzek és menjek, de nem tettem. 
    Még valamit azért hozzátennék. Amikor valaki pozitíve ír be a kommentekbe, az nem nyelvcsapás. Nem ismerjük egymás, sosem találkoztunk, okunk sincs rá. A ilyen mértékű rosszindulat viszont kivált néha belőlem valamit, de sosem leszek tőle alpári. Maximum szarkasztikus. Hidd el nyájas olvasó, hogy ez néha sokkal rosszabb.
    Kategória: Vegyesfelvágott | Megtekintések száma: 888 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): vicc, komment, könnyű, barát, humor, nevetés, alkotó, kritika, izlés, hofi | Helyezés: 5.0/2
    Összes hozzászólás: 0
    avatar